30 MANAMENTS PER TRACTAR AMB ADOLESCENT

30 MANAMENTS PER TRACTAR AMB ADOLESCENT

14,00 €
IVA incluido
Intentaremos tenerlo en 5 días
Editorial:
CLARET
Año de edición:
Materia
PEDAGOGIA
ISBN:
978-84-9846-946-2
Encuadernación:
Rústica
14,00 €
IVA incluido
Intentaremos tenerlo en 5 días

«Manaments» per tractar amb adolescents? «Manaments»? Ai, que us heu equivocat amb aquest títol...!
Doncs no és un error, perquè una part d’aquest llibre són, efectivament, manaments. Manaments que en realitat no obliguen, sinó que configu¬ren una proposta que vol contribuir a una vida més feliç, que inclogui una millor comunicació pares-fills en l’adolescència.
30 manaments per tractar amb adolescents és un llibre divertit, agradable i ple de sentit comú, que us ajudarà a entendre les dificultats de comunicació que poden sorgir quan els pares dieu: «És que no ens explica res!» i en canvi l’adolescent pensa: «No paren de pregun¬tar... No callen mai!».
30 manaments per tractar amb adolescents recull, esclar, mana¬ments tan significatius com Comptaràs fins a 10... o fins al número que calgui, Evitaràs dir-li el que tu feies a la seva edat, si no és que t’ho pre¬gunta, Recordaràs que l’adolescent fonamentalment menja, dorm i s’ar¬rossega o el bàsic Recordaràs com et senties tu quan eres adolescent.
30 manaments per tractar amb adolescents inclou un munt d’il·lus¬tracions, exemples, anècdotes i recursos que el converteixen en un llibre dinàmic i proper, perquè pugueu aplicar-ho tot, encara que si¬gueu papes-caixa-d’eines i mames-sismògraf!
De l’autor que us va ensenyar a ajudar els fills a estu¬diar, arriba ara un llibre pràctic i amè per tractar amb els vostres estimats «adolescents pollosos»!

«Manaments» per tractar amb adolescents? «Manaments»? Ai, que us heu equivocat amb aquest títol...! Doncs no és un error, perquè una part d’aquest llibre són, efectivament, manaments. Manaments que en realitat no obliguen, sinó que configu¬ren una proposta que vol contribuir a una vida més feliç, que inclogui una millor com unicació pares-fills en l’adolescència. 30 manaments per tractar amb adolescents és un llibre divertit, agradable i ple de sentit comú, que us ajudarà a entendre les dificultats de comunicació que poden sorgir quan els pares dieu: «És que no ens explica res!» i en canvi l’adolescent pensa: «No paren de pregun¬tar... No callen mai!

Otros libros del autor