COMUNICACIO I ATENCIO AL CLIENT

COMUNICACIO I ATENCIO AL CLIENT

38,95 €
IVA incluido
Intentaremos tenerlo en 5 días
Editorial:
MCGRAW HILL
Año de edición:
Materia
CICLOS FORMATIVOS
ISBN:
978-84-481-9261-7
Páginas:
224
Encuadernación:
Troquelado
38,95 €
IVA incluido
Intentaremos tenerlo en 5 días

Components del Projecte

Llibre de l’alumne

CEO professor

Punts Clau

Llibre traduït al català i adaptat en la present edició al currículum de Catalunya.

El mòdul de Comunicació i atenció al client és comú a Administració i finances de Grau Superior i a Assistència a la direcció de Grau Superior.

El projecte conté explicacions, casos pràctics i activitats plantejades des d’una perspectiva el més adaptada possible a la futura realitat laboral de l’alumnat.

El llibre inclou gran quantitat de pràctiques pensades per utilitzar Internet, tant com a font d’informació com a eina de treball.

Inclou activitats del tipus role play per permetre que l’alumnat es familiaritzi al màxim amb el seu futur exercici laboral, principalment a l’àrea d’atenció al client.

El llibre de l’alumne utilitza un llenguatge clar i senzill, amb explicacions concises però rigoroses.

Fem servir esquemes i taules, sempre que ens ha estat possible, per presentar els continguts als alumnes de forma clara i estructurada.

El llibre no és massa extens, per tal d’extractar el més essencial per l’alumnat i els docents.

McGraw-Hill y Blink Learning ponen a tu disposición conocer nuestras soluciones digitales para este texto de manera sencilla, intuitiva y atractiva por medio de ipad o tablet. Accede a estos contenidos visualizando una unidad de muestra en abierto y podrás ver las numerosas ventajas de su utilización.(Acceso a contenidos en Blink )