FISICA I QUIMICA 3ER ESO -CO 16

FISICA I QUIMICA 3ER ESO -CO 16

37,10 €
IVA incluido
Intentaremos tenerlo en 5 días
Editorial:
CRUILLA
Año de edición:
Materia
SECUNDARIA
ISBN:
978-84-661-4148-2
Páginas:
224
Encuadernación:
Rústica
37,10 €
IVA incluido
Intentaremos tenerlo en 5 días

CONSTRUÏM és un nou projecte educatiu...

GLOBAL Perquè recorre totes les etapes educatives i seqüencia els continguts de tots els cursos establint ponts des d'Infantil fins a Batxillerat.

PROXIMITAT Perquè és un projecte fet des de l'escolta activa i el diàleg constant amb l'escola, un projecte que comparteix, amb mestres, professors, alumnes i famílies, els reptes de l'educació davant les noves situacions socials.

INNOVACIÓ Perquè acompanya en la introducció de metodologies innovadores a l'aula que reforcen l'enfocament competencial del projecte, i posa la tecnologia al servei de l'escola i de l'èxit educatiu. COMPROMÍS Perquè es materialitza en solucions, continguts, eines, recursos i serveis a mida i ofereix als centres un suport directe en qualsevol moment del curs escolar mantenint un contacte permanent per a la millora contínua dels nostres materials.

En l'etapa de Secundària, Construïm proposa que l'alumne sigui l'eix principal del procés d'aprenentatge, basant-se en aquests tres principis:

LA REFLEXIÓ Construïm convida que la reflexió sigui el motor de l'aprenentatge: els conceptes teòrics s'adquireixen a través de l'acte de reflexionar sobre aspectes que l'alumne coneix prèviament, i es recolza en exercicis pràctics. Ensenyar l'alumnat a aprendre és una de les claus del projecte.

L'AUTONOMIA Els alumnes han de ser els protagonistes del seu propi coneixement. Construïm ofereix les eines que han de permetre a l'alumnat esdevenir ciutadans autònoms capaços d'aplicar els coneixements obtinguts a la seva realitat més propera.

LA VERSATILITAT Un projecte flexible que enfoca l'aprenentatge de la manera més convenient en cada cas, sense perdre de vista el rigor acadèmic. Construïm fomenta un canvi en la dinàmica de les aules, posicionant l'alumne com a agent actiu i oferint al professor l'acompanyament per fer-ho de manera ordenada, progressiva i atenent la diversitat de les seves necessitats.

Otros clientes también compraron

 • Titulo del libro
  MATEMATIQUES 3R ESO CONSTRUIM
  REBAGLIATO NADAL, JORDI / VALL SEGUÉ, JOSEP / PERALTA MÁS, LURDES / GONZÁLEZ FERNÁNDEZ, CLARA / JURA
  Intentaremos tenerlo en 5 días

  37,30 €

 • Titulo del libro
  BIOLOGIA I GEOLOGIA 3ER ESO -CO 15
  FERRAN I ANDREU, OLGA / JUAN PONS, FRANCESC XAVIER / SERRANO SERRANO, ANTONIO / GRADO PÉREZ, ÀNGELS / LOPE P
  Intentaremos tenerlo en 5 días

  37,10 €